Forum 311 IDM welcome Strona G│ˇwna 311 IDM welcome

 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   U┐ytkownicyU┐ytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siŕ, by sprawdziŠ wiadomoÂciZaloguj siŕ, by sprawdziŠ wiadomoÂci   ZalogujZaloguj 

Obci─Öcie tez bardzo fajne, wlosy super sie ukladaja.Na pew

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum 311 IDM welcome Strona G│ˇwna -> Propozycje, opinie, sugestie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla
dr in┐.



Do│▒czy│: 25 Sty 2014
Posty: 734
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 5:02, 05 Kwi 2014    Temat postu: Obci─Öcie tez bardzo fajne, wlosy super sie ukladaja.Na pew

3.900 zł + 300zł doba pobytu a było tez niedawno
[link widoczny dla zalogowanych]
Dziewczyny, mam do Was jeszcze takie pytanie - jak po operacji wygl─ůda kwestia alkoholu?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Trochę się przeraziłam,ale postanowiłam zaryzykować i jestem wniebowzięta!!!! [link widoczny dla zalogowanych] Widac wszystko musi swoje odlezec.
antonina krzyszto┼ä per┼éowa ┼éod┼║ Mam nadzieje ┼╝e was to nie spotka . By┼éam wczoraj na wizycie i zaleci┼é jeszcze przez 30 dni rovamycyn─Ö, a p├│┼║niej przez 8 dni Dalacin C. Chyba czeka mnie mn├│stwo przymierzania w sklepie.Nagle wszystkie staniki sta┼éy si─Ö za ciasne.Biust mi ur├│s┼é.Ale to dziwne, bo 30 na karku... Mo┼╝e jednak kto┼Ť si─Ö wypowie?:> [link widoczny dla zalogowanych]
Wiem, ze to czasem trudno, ale postaraj sie byc wesola. W┼éosy s─ů super, rewelacyjnie si─Ö uk┼éadaj─ů.. Bardzo du┼╝o czasu zaj─Ö┼éo mi czytanie ca┼éego topiku Ale naprawd─Ö warto by┼éo, bo ja sama od jutra zaczynam g┼éod├│wk─Ö lecznicz─ů Przyznam szczerze, ze zale┼╝y mi te┼╝ na schudni─Öciu By┼éam u lekarza, poleci┼é abym sie przygotowa┼éa kilka dni wcze┼Ťniej wi─Öc tak zrobi┼éam! dzi─Öki za szybka odpowied┼║, ale nurtuje mnie pytanie z czego jeste┼Ť niezadowolona, czy nie jest kszta┼ét nosa taki, jaki ustali┼éa┼Ť z dr?czy po prostu Ty nie mo┼╝esz si─Ö do niego przyzwyczai─ç?zdaj─Ö sobie spraw─Ö, ┼╝e b─Ödzie ogromna r├│┼╝nica po operacji.b─Öd─Ö wdzi─Öczna za kolejne opinie. smaruj ca┼éy czas masciami i nat┼éuszczaj. Postaraj si─Ö wypi─ç 6-8 szklanek wody, aby wyp┼éuka─ç z twojego organizmu kwas mlekowy. mam przebity kolczyk od 2 miesi─Öcy chcia┼ébym zmienic na troch─Ö mniejszy-nie podobaja mi si─Ö duze kulki.
[link widoczny dla zalogowanych] czyli beznadziejnie :/
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
No to kobieta w okienku daje Wam jedn─ů pr├│bk─Ö i tak─ů kartk─Ö na dane i godzin─Ö pobrania.
[link widoczny dla zalogowanych]

To moje druga ci─ů┼╝a.
[link widoczny dla zalogowanych]
M├│j Marian poszed┼é z psem do lasu. Bo nie chce wygl─ůda─ç jak wieszak!!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Moim zdaniem to bez sensu. [link widoczny dla zalogowanych] Spoleczenstwo sie starzeje i potrzeba tez osob do opieki nad chorymi.
to od niego s─ů te objawy! Moze cos wymysle... ja bra┼éam. Oczywiscie jesli w miedzyczasie cos sie znowu nie zmieni. A cycki podobno ros─ů do 21 roku ┼╝ycia. [link widoczny dla zalogowanych]
Kajo i u Kasi Figury ale zrobi─Ö jeszcze jeden test w dniu kiedy powinna by─ç @ Co do niepowodze┼ä , Yaiya ka┼╝demu si─Ö to zdarza , zdrowym te┼╝ , tylko my ka┼╝de traktujemy jako total pora┼╝k─Ö . diet─Ö trzymam, a wa┼╝─Ö wi─Öcej.... O swojej podwy┼╝szonej prolaktynie dowiedzia┼éam sie przypadkowo jak by┼éam w szpitalu na zabiegu hsg gdzie zrobili mi dodatkowe badania hormonalne. Na to Renata zwijaj─ůc si─Ö z b├│lu: no chyba ze regularnie marchewka na dzien xDD cialo mam br─ůzowe opalone a twarz...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
ariam- mam tyle samo wzrostu i nie ma co mie─ç kompleks├│w, bo m─Ö┼╝czy┼║ni naprawd─Ö lubi─ů takie ma┼ée kobietki, m├│j facet ma np.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

CILEST na 100% powieksza , bo ja z tego powodu musialam przerwac jego stosowanie , bo juz z natury mam duzy biust
[link widoczny dla zalogowanych]
W czwartek na USG okaza┼éo si─Ö, ┼╝e torbiel nadal jest i ma ju┼╝ 4cm na 5cm i jest wype┼éniona jak─ů┼Ť ciecz─ů, kt├│rej wcze┼Ťniej nie by┼éo. ale dzieki za rade,poszukam w google,pozdrowka
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Te 2-3 kg to zupelnie normalne ,ze wraca bo przeciez na poczatku nie jest usuwana tkanka tluszczowa z organizmu tylko sama woda.Nam sie tylko wydaje kiedy stajemy na wadze ,ze 'ubylo juz w pierwszych dniach kilka kg ,ale to tylko woda ,dopiero pozniej zaczyna organizm spalac tkanke tluszczowa wiec ten powrot kilku kg po glodowce jest jak najbardziej naturalny,a to czy wrocimy do wagi poprzedniej czy nawet wyzszej to zalezy tylko od nas,od tego jak sie bedziemy odzywiac po glodowce .Juz pisalam,ze organizm dazy do wyrownania zapasow tkanki tluszczowej i trzeba to kontrolowac .Ja nie przybralam od kilku lat jak robie glodowki do starej maksymalnej wagi ciala sprzed glodowek,nie mowiac zebym miala wiecej [link widoczny dla zalogowanych] Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej strony klawiatury.
Domy┼Ťlam si─Ö, ┼║e wi─Ökszo┼Ť─ç z was to m┼éode dziewczyny, kt├│re jeszcze nie zadaj─ů sobie pytania: dopiero na 2 dzien gd je tylko zmocze robi─ů si─Ö przyzwoite.. Od zawsze tez mam krecone wlosy. Opowiedzia┼éabym Ci trzy historie--kobieta+Turek; musisz przesta─ç bo ┼╝adne mycie nie pomo┼╝e Kwas ┼╝o┼é─ůdkowy jest za silny na szkliwo Zycze powodzenia [link widoczny dla zalogowanych]
;/ trzeci dzien na kapuscianej diecie i 3kg w dol,jem miske zupy na sniadanie a pozniej jeden lub dwa malutkie posilki.widac, warto sobie odmowic przyjemnosci . No niestety dzi┼Ť nie uda┼éo mi sie zacz─ů─ç g┼éod├│wki Ja r├│wnie┼╝ doczyta┼éam, ze najpierw trzeba zrobi─ç oczyszczenie jelit jesli zaczyna sie g┼éod├│wke a ja tego nie zrobi┼éam i lekarz r├│wnie┼╝ mi tego nie powiedzia┼é Nigdzie nie mog─Ö dosta─ç urzadzenia do robienia lewatyw. te┼╝ na ni─ů chorujesz/chorowa┼éa┼Ť? nikt nie m├│wi┼é, ┼╝e b─Ödzie lekko, generalnie c**jnia jest wsz─Ödzie ... 3.08 mam wyznaczony termin operacji w szpitalu MSWiA w Gdansku, z tego co wyczyta┼éam na forum to chyba nikogo z 3 miasta nie ma, szkoda bo kazda opinia jest cenna na temat szpitala, opieki itp mia┼éam robiony BAC torbieli ktora tworzy sie w guzku, i przeciwcia┼éa -nie stwierdzono kom├│rek nowotworowych.Chirurg kt├│ry mnie umawia┼é na operacje powiedzia┼é ze podczas zabiegu jet robine wstepne badanie histopatologiczne i to ono zadecyduje ile z tarczycy mi zostanie, i tu nie rozumiem - tzn ze bac i przeciwcia┼éa nie s─ů obiektywne, moze sie jeszce okazac ze ten guzek to zmiana nowotworowa ? Chodzi o szybk─ů jazd─Ö samochodem (co┼Ť w stylu queen ale to nie oni) Jak kto┼Ť b─Ödzie mia┼é jakie┼Ť propozycje prosz─Ö kierowa─ç je na mojego mail'a [link widoczny dla zalogowanych].
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

w tv Nigelle gotuje a ja musia┼éam prze┼éaczy─ç bo nie mog─Ö patrzec na ┼╝arcie chocia┼╝ kiedys ogl─ůda┼éam wszystkie programy kulinarne i slina mi ciek┼éa.
[link widoczny dla zalogowanych]
Oj, ostatnio czeka się długo na wizytę, około 2-3 tyg.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

madziurkas dam zna─ç jak by┼éo. [link widoczny dla zalogowanych] Los bywa z┼éo┼Ťliwy, Tw├│j partner mo┼╝e kogo┼Ť pozna─ç, kto┼Ť mo┼╝e go pocieszy─ç i da─ç poczucie tego, co znaczy by─ç najwa┼╝niejszym dla kobiety.
Pozdrawiam i trzymam kciuki!! najlepiej chyba odda─ç si─Ö w r─Öce specjalist├│w i zapisa─ç si─Ö na profesjonalne zaj─Öcia. Taki z niego ta┼äcerz jak z Kwa┼Ťniewskiego katolik romeo i julia dire straites KASIENKA...dziurka nie powinna ci zarosna─ç ale sluchaj musizs tego srtupka namoczyc w spirytusie ze by c odszed┼é sam!! [link widoczny dla zalogowanych]
Pytanie oczywiscie o pre paid. wygl─ůda jak w peruce gorniak ma fajny i mocny glos a kukulska ma taki ze ida ciary po plecach jak sie slyszy jej cudowny cieply glos. widze tu straszne zamieszanie Jakbym tak je┼║dzi┼éa 45 minut 5 x w tygodniu my┼Ťlicie, ┼╝e co┼Ť by to pomog┼éo? Cz─Östo je prostowa┼éam, teraz juz si─Ö przyzwyczai┼éam. szkoda,bede musiala do konca zycia sie chowac..
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla
dr in┐.



Do│▒czy│: 25 Sty 2014
Posty: 734
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 5:02, 05 Kwi 2014    Temat postu: bra┼éam ,dzi─Ökuj─Ö ,wol─Ö zio┼éowe ...soja itp...

choc do lotow nie porywa
[link widoczny dla zalogowanych]
Licz─Ö ┼╝e po narodzinach mu si─Ö odwr├│ci
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ja mam sposob na pajaki papec [link widoczny dla zalogowanych] Doszłam teraz do takiego wniosku, że było w tym wszystkim więcej paniki niż faktów.
Rozczesuj─Ö je tylko po myciu, z odzywk─ů b─ůd┼║ mask─ů na w┼éosach. ..... Pal sze┼Ť─ç my┼Ťl─Ö t─Ö st├│w─Ö. niema? NISKOKALORYCZNE to nie trudno si─Ö domy┼Ťle─ç albo dowiedzie─ç ,┼╝e jak co┼Ť ma MA┼üO T┼üUSZCZU to zaiwera 1000 RAZY TYLE W─śGLOWODAN├ôW- a te to dopiero s─ů niezdrowe !!! [link widoczny dla zalogowanych]
prywatnie czy NFZ ,jeden b├│l ...prywatnie wi─Ökszy bo za niego jeszcze zap┼éaci─ç ka┼╝─ů ,jak dla mnie g┼éupota ...no chyba ,┼╝e faktycznie czas goni a nie ludzka fanaberia ,poniewa┼╝ mamy wspania┼éych specjalist├│w na kase co nam sie nale┼╝y ,pozdrawiam [link widoczny dla zalogowanych] czesc Ja mog─Ö stwierdzi─ç ┼╝e chyba ju┼╝ oswoi┼éam si─Ö z my┼Ťl─ů ┼╝e mia┼éam raka a teraz ciesz─Ö si─Ö ┼╝e jestem zdrowa a stresik mam tylko przy badaniach fitness ,pogaduchy przy kawie .................. kasie┼äka 23 ja dzisiaj mam wielkie jedzenie i zobaczymy jak b─Ödzie. Ja si─Ö ju┼╝ wypowiada┼éam na temat Gynazolu, moim zdaniem lek drogi ale skuteczny i banalnie ┼éatwy w obs┼éudze;
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

rozumiem, ze nigdy nie srobowales/as glodowki dluzszej niz 2 dni?
[link widoczny dla zalogowanych]
byłam raz i wystarczy Musisz konieczne pozbyć się tego mięsa.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Hay! [link widoczny dla zalogowanych] Fajnie ┼╝e jeste┼Ťcie
wiesz co, nie czekaj tylko le─ç ju┼╝ dzi┼Ť na izb─Ö przyj─Ö─ç do szpitala i poka┼╝ to dy┼╝urnemu ginowi witam, chcia┼éam tipsy ale troche sie przestraszy┼éam zniszczonej p┼éytki. Wylatuje 5 lipca i zale┼╝y mi na tym by bylet lotniczy nie by┼é drogi. 3-wytar┼éam ┼Ťrub─Ö w cz─Ö┼Ťci ruchomej i wkurza mnie dokr─Öcanie luzuj─ůcych si─Ö r─ůczek. [link widoczny dla zalogowanych]
Fakt, hormony utrudniaja zycie, bo utrudniaja schudniecie. na samym poczatku to jest prawie ze lekki bol, ale dla mnie przynajmniej jest on przyjemny, taki lekkie uczucie bezbronnosci mojej malej lechtaczki wobec bezlitosnego i nieustajaceog strumienia wody 18.05.06 10:53 Wiek: ale nie wiem czy to wina tabletek, czy po prostu z wiekiem przyszło. KAŻDY Z LEKARZY MÓWI COŚ INNEGO Swedzenie ma prawie kazdy przed zdjeciem aparatu... [link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Przeszłam kilka operacji na NFZ i nie narzekam.
[link widoczny dla zalogowanych]
u mnie naszcz─Ö┼Ťcie niec z┼éego sie nie dzieje....czuje sie dobrze,brzuch troche czasem boli,sutki i piersi te┼╝,og├│lnie spi─ůca jestem w ci─ůgu dnia,ale jest ok.....narazie wg moich oblicze┼ä to jest to zaczynam 6 tydzie┼ä....mam wizyte 11go czerwca....wtedy bd to pocz─ůtek 8 tygodnia ale nie wiem czy czasem nie polece wczesniej do innego lekarza upewni─ç sie ze wszystko ok....a z drugiej srony w 8 tygodniu juz powinno by─ç wida─ç serducho i dlatego zwlekam.....do 11go...no c├│┼╝ poczekamy zobaczymy....
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

mACIEJ zAKOSCJELNY [link widoczny dla zalogowanych] Nie wiem ile w praktyce powinna trwa─ç taka kuracja.
IGG 560 I nie jestem ┼╝adne g do szescianiu tylko gggggg...... kurcze tez to mam i jeszcze przy gwaltownym kaszlnieciu ale tylko jak stoje...i to niezaleznie od fazy cyklu Co to? Gratulacje. W ka┼╝dym b─ůd┼║ razie ubra┼éam dwa swetry grube skarpetki nal┼éam wody do termoforu i przykry┼éam sie kolderk─ů [link widoczny dla zalogowanych]
Ale c├│z, chcia┼éo si─Ö wej┼Ťc na Po┼éonin─Ö Carynsk─ů - trzeba cierpie─ç. odebralam dzis wynik tomografi ktoryt wykazal pojedyncze guzki ze zwapnieniami w tarczycy , chce ze mam chrypke od miesiaca i boli mnie krtan Witam wszystkich twoj wpis brzmi jakos tak .... Nic w pozwie nie wspomnia┼éam , ┼╝e jest alkoholikiem , zle zrobi┼éam?....................zle ale mozesz na sprawie wspomnac ze lubi pochlac a jeszcze lepiej abys miala na to dowody .Zdjecia ,swiadka lub rachunki za izbe wytrz.a propos pozatym pijus to pijus. zalecam masa┼╝e karku i rozgrzewanie Mam do sprzedania buty sportowe m─Öskie REEBOK'a rozmiar 47
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

mi pomaga preparat na wrastajace paznokcie firmy Scholl.
[link widoczny dla zalogowanych]
bo chyba nie zapraszałby mnie do rodzinnego domu skoro tak by sie zachowywał prawda?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Dolegliwo┼Ťci mog─ů nieco z┼éagodzi─ç zio┼éowe nasiad├│wki np.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

--zdj─ů─ç bi┼╝uteri─Ö i zmy─ç lakier z paznokci. [link widoczny dla zalogowanych] Dzi─Öki aspirance
nie odpala bo PO LINKU DAJEMY ENTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuu obserwuje to forum od dawna. Pocz─ůtki nie s─ů straszne , nie musisz tego robi─ç , ale potem jest to strasznie wyczerpuj─Öce...Pomy┼Ťl : taka ciekawostka: [link widoczny dla zalogowanych]
masturbcja powinna konczyc sie orgazmem bo w├│wczas nast─Öpuje odp┼éyw kwi z narz─ůd├│w p┼éciowych je┼╝eli tylko masturbujecie sie dla przyjemno┼Ťci podniecenia to krew zalega i jest powodem b├│lu w dole brzucha. Aliaska, nie jestem polakiem. Prawda? Dziwne te zapalenia przydatkow skoro nie ma mowy o bakteriach w macicy i pochwie. Tylko do kosmetyczki ze Zdrowych N├│g -www.zdrowe-nogi.pl/gabinety.php witaj kukuryku. Pr├│bowa┼éam chyba wszystkich diet, m┼╝ tez i ciagle jestem oty┼éa.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla
dr in┐.



Do│▒czy│: 25 Sty 2014
Posty: 734
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 5:05, 05 Kwi 2014    Temat postu: Bursztynkowa--> niestety nie mam gadugadu juz mam 3 prog

egoistk─ů.Mam wyb├│r albo robic zabieg ktorego nie chce przed wczasami bo mam juz wykupione, a brac L4 tez nie chce bo moje dziewczyny nie mog┼éyby isc na planowane urlopy.To zaburzy wszystko.Wczasy rezewowa┼éam przed problemem z kolanem,wplaci┼éam 30% kosztow wiec moge to stracic a nie chc─Ö,szkoda kasy.Pech to pech.
[link widoczny dla zalogowanych]
DO:
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Niewiele si─Ö dowiedzia┼éam, a tym samym martwie si─Ö nie mniej ni┼╝ przed ow─ů wizyt─ů. [link widoczny dla zalogowanych] W ksiazce znajdziesz tez ptrzykladowy jadlospis i co ktorego dnia jesc ,jakie wprowadzac kolejne pokarmy w kolejnych dniach przy wychodzeniu z glodowki .
hahaha!!!!!!!!! stanowczo odradzam salon atelier na pedzichowie.bylam tam 3 razy,za kazdym razem fatalnie, a nawet coraz gorzej.kompletnie nie sluchaja tego o co ich prosze, tylko realizuja wlasne wizje.bylam teraz na ratunku u pani Babiczowej, to jak mnie zobaczyli to sie pytali czy to kolezanka mnie podcinala.a po koloryzacji mam spalone wlosy. Badanie Awidno┼Ťci zrobiono mi dopiero w marcu i wysz┼éo 12. Nadal ┼éykam nospe, duphaston i le┼╝e sobie dla bezpiecze┼ästwa. ale nie ma co sie oszukiwac, takiego efektu jak angelina jolie i inne gwiazdy sie nie osiagnie jesli ktos ma waskie usta, to troche logiczne, chyba ze zalezy komus na efekcie pameli.... [link widoczny dla zalogowanych]
Sko┼äczy┼éo si─Ö na dw├│ch razach, bo \na szcz─Ö┼Ťcie\ poczu┼éam si─Ö tak s┼éabo, ┼╝e nie mia┼éam ju┼╝ na nic si┼éy Dobi┼éo mnie to strasznie i... Co do Americanosa - dzinsy za ponad 200 zl po niecalym roku sporadycznego noszenia nie nadaja sie juz do uzytku. mo┼╝na/ nie mo┼╝na/ zda┼╝a si─Ö? Ja zacze┼éam wlasnie dzi┼Ť te ─çwiczenia i brzuch mnie generalnie nie boli ale ten kark.. Tak mi wyt┼éumaczy┼é lekarz rehabilitant i dla mnie jest to logiczne. Oczywiscie ich kuchnia w Europie jest dostosowana do nas, ale tam wiele rzeczy pomimo ladnego zapachu bylo dla mnie nie jadalnych (np jakby jajecznica z czyms strasznie gorzkim i zielonym). Od stycznia do sierpnia w┼éa┼Ťnie schud┼éam z 92 do 75.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

minibea po stylu pisania myslalam ze jestesmy rowniesniczkami fajnie piszesz
[link widoczny dla zalogowanych]
Ze jak nie przerwało torebki to dobrze i nie przerzuca się dalej bo zostało cale usunięte przez lekarza.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Wg wielu autorytet├│w z┼éa praca jelit jest przyczyn─ů, ┼╝e cz─Östo┼Ť─ç wyst─Öpowania raka przesz┼éa z 4% do 25% ludno┼Ťci, post─Öp go┼Ť─çc├│w, stwardnienia rozsianego, chor├│b serca i uk┼éadu kr─ů┼╝enia, ch. [link widoczny dla zalogowanych] zabieg by┼é wykonywany laserem Vectus
link├│w chyba nie wolno wkleja─ç ale w sklepie Neo Nail internetowym. Mialam zaplanowana cesarke i tak tez bylo. Wiem ze to pewnie za pozno, ale przedtem nie mialam zadnych dolegliwosci i problemow mam nadzieje ze bedzie dobrze Moj tez dzis dzien numer 1 [link widoczny dla zalogowanych]
Within Temtation - Are you the one? Dzi─Öki aspirance Kasienko23,┼╝adnych objaw├│w,kt├│re tak pracowicie wyszukala┼Ť w necie nie mam.Ja czuj─Ö raczej ucisk w dole plec├│w(ale niezbyt cz─Östo) ni┼╝ b├│l nerek.Jestem pewna,┼╝e po dawce mineralnej(polecam Jurajsk─ů niegazowan─ů) przechodzi.My┼Ťl─Ö,┼╝e organizm potrzebuje wi─Öcej wody,┼╝eby wyp┼éuka─ç ca┼éy ten syf,kt├│ry dzi─Öki L.zacz─ů┼é by─ç spalany. widzialam okropne szerokie biodra jak szafa potworne nogi , tluste i krzywe i najgorsze dopinane tupety...w teledysku z shakira sie osmieszyla wygladala przy niej jak toporna slonica ktora z trudem i ociezaloscia wykonywala wszystkie ruchy.. 12 w poludnie. Niestety w jej wypadku nie by┼é to dobry wyb├│r. Odby┼éa sie 18 maja w Bytomiu.Trzy miesi─ůce min─Ö┼éy i nie biore ┼╝adnych hormon├│w.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ZACZYNAMY!
[link widoczny dla zalogowanych]
Oktavko, m├│j synek ma 2 lata i 8 mcy, jest z listopada.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Tabletki na g─Östo┼Ť─ç w┼éos├│w nawadniaj─ůce antycellulitowe czy przyspieszaj─ůce przyrost masy mi─Ö┼Ťniowej leki na bezpieczne opalanie lepszy seks g┼éadk─ů sk├│r─Ö czy pi─Ökne paznokcie. [link widoczny dla zalogowanych] To jest faktycznie problem psychiki czlowieka.
Krawacik tez by sie przydal. Wi─Öcej ruchu to bez sensu. Wakacyjna Angielko... Ze to jest gra, gra ktora wy w pewnych facetach nigdy nie odkryjecie, tak jak ten Turek tu. [link widoczny dla zalogowanych]
Akurat, nic mi nie powiedzia┼é, poza tym, ┼╝ebym rozlu┼║ni┼éa mi─Ö┼Ťnie brzucha (o dziwo tam nie by┼éam spi─Öta).Mo┼╝e dlatego, ┼╝e to by┼éo pa┼ästwowo-choc nie rozumiem, po jak─ů ch... Bo co ,jak grube to kalekie i nie wolno dokucza─ç, bo szczup┼ée to normalne to juz mo┼╝na sie po┼Ťmia─ç? Moze teraz dla mnie sa jakeies dziwne te cwiczenia Neutral Hej Dziewczyny opowiem wam moj─ů histori─Ö... Po 3 tygodniach odpowiem na swoje pytania... Ameryka Pd nie miesza sie w zadne konflikty swiatowe, nie ma nic wspolnego z arabskimi terrorystami, wiec maja oni stosunek obojetny do wszelakich Arabow i muzulmanow.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Posz┼éam do niego na konsultacj─Ö i powiedzia┼é, ┼╝e teraz z─ůb jest do zrobienia, ale pod mikroskopem.
[link widoczny dla zalogowanych]
Gotowa by┼éam wda─ç niedu┼╝e pieni─ůdze.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
U mnie og├│lnie ju┼╝ dobrze,chocia┼╝ jeszcze ┼Ťpi─Ö na wznak,wsparta na 2 poduszkach;pr├│bowa┼éam le┼╝e─ç na boku(jak zwykle),ale obawa o szwy kaza┼éa mi na- tych-miast wr├│ci─ç do pozycji na wznak,nie ma co szar┼╝owa─ç.G┼éowa do g├│ry ,Olala,s─ů zdecydowanie gorsze operacje ni┼╝ usuni─Öcie tarczycy.Trzymaj si─Ö,pozdrawiam serdecznie - dan47.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

przepisa┼é mi gynalgin na 10 dniow─ů kuracj─Ö i kaza┼é stosowa─ç tabletki anty a co do tego to mi nic nie powiedzia┼é co i jak i czemu. [link widoczny dla zalogowanych] jak Wam w takim razie tu idzie -rodakom w pieknej Italii?pozdrawiam z PL
bo ja nie slyszalam. Od dw├│ch tygodni bior─Ö leki na t─Ö przypad┼éo┼Ť─ç nerwicow─ů, mo┼╝e psychicznie uspokoi┼éam si─Ö troch─Ö, ale dr─Ötwienia tylko si─Ö nasilaj─ů. widze, ze EWA zniknela.... Te┼╝ mam kr─Öcone,grube w┼éosy i strasznie mi si─Ö pusz─ů. np teraz zjad┼éam peir┼Ť grilowan─ů z pieczarkami i troch─Ö sa┼éaty, ale tylko dlatego ze spojrza┼éam na zegarek i min─Ö┼éo ju┼╝ 5 godz. [link widoczny dla zalogowanych]
Odpowiednia troska o pacjenta i dobre materia┼éy owocuj─ů Pozniej przebieg┼éa reszta ze sprz─Ötem. link├│w chyba nie wolno wkleja─ç ale w sklepie Neo Nail internetowym. moze ktos cos dopowie na temat tanich sieci komorkowych we wloszech? waga nie jest az taka wazna, liczy sie wyglad sylwetki i samopoczucie... i 75 jest troche szeroki ale w 70 D znowu miseczka jest o wiele za mala a 70 DD juest za duzy :/ Choroba ta jest powodowana g┼é├│wnie d┼éugotrwa┼éym utrzymywaniem tej samej pozycji cia┼éa - siedzenie bez mo┼╝liwo┼Ťci przerwy przez d┼éugi okres czasu;
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastŕpny temat  
Autor WiadomoŠ
Juukla
dr in┐.



Do│▒czy│: 25 Sty 2014
Posty: 734
Przeczyta│: 0 tematˇw

Ostrze┐e˝: 0/5
Sk▒d: Finland

PostWys│any: Sob 16:58, 05 Kwi 2014    Temat postu: Ekonomistow???

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Animetka mnie te┼╝ to wkurza..
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] naturalny powiększacz ust i nie mogłam się oprzeć, żeby go nie zamówić.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Ale w ko┼äcu musia┼éam - tarczyca przestawi┼éa mi tchawic─Ö , krta┼ä , nie mog┼éam normalnie prze┼éyka─ç , zaczyna┼éam si─Ö poddusza─ç , a jeszcze lekarz mnie postraszy┼é, ┼╝e mo┼╝e si─Ö zapa┼Ť─ç nawet w trakcie snu i si─Ö zadusz─Ö naprawd─Ö, wi─Öc w lipcu ubieg┼éego roku usun─Ö┼éam sobie to wielkie CO┼Ü. [link widoczny dla zalogowanych] przecie┼╝ wiadomo ze ma anoreksje Na pocz─ůtku kariery kiedy jeszcze nie byla chora wygl─ůda┼éa pi─Öknie ale teraz fuj Zal mi jej
Witam,czy kto┼Ť mo┼╝e mi opisa─ç uzupe┼énianie fiberglasu krok po kroku,bo nigdzie nie mog─Ö znale┼╝─ç. Mona007 - co┼╝.........po prostu mamy ci─Ö┼╝ej ni┼╝ inni.... pozdrawiammy- Agnieszka i Jacek Gdzie szuka─ç takiego kontaktu? Genialne to wszystko [link widoczny dla zalogowanych]
Po prostu gdy wk┼éadam naoliwiony palec (rurk─Ö od wlewnika te┼╝ smaruj─Ö), to wyczuwam od razu palcem NA ZEWN─äTRZ co┼Ť mi─Ökkiego, jakbym jakiej┼Ť g─ůbki dotyka┼é. A moze Kosciol Katolicki w imie wiary nie wymordowal ludzi w zimnej wojnie??? do Zastal Z.G to ─Ĺpiewa Shate bodajze ale tytulu nie znam S─ů duuu┼╝o g┼éadsze i p┼éytsze ni┼╝ by┼éy a to dla mnie wielki sukces gdy┼╝ wcze┼Ťniej ich powierzchnia przypomina┼éa Alpy i Himalaje przeplatane Rowami Maria┼äskimi, s┼éowem - by┼éo koszmarnie.. M├│j znajomy mia┼é dyplom czeladnika i pojecha┼é do Szwecji - musia┼é stara─ç si─Ö o ich egzamin bo papiery z Polski chyba nie s─ů uznawane nigdzie - najlepiej mie─ç zatem certyfikat jakiej┼Ť dobrej marki i sprawa za┼éatwiona. Nudzi si─Ö, oczywi┼Ťcie - chyba jak wszytsko co robi sie codziennie Ale zapar┼éam si─Ö, wl─ůczam g┼éo┼Ťno muzyk─Ö i ─çwicze codziennie. Jak to si─Ö m├│wi, zadowoleni klienci nic nie pisz─ů, a niezadowoleni bardzo.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ja jestem po 3 stymulacjach clo i bez efektu niestety, 2gi miesiac jestem bez wspomagaczy, jedynie d*phaston i sie nie poddaje, wierze ze ten dzien nadejdzie maz przebadany, wyniki ma dobre.
[link widoczny dla zalogowanych]
wiekszosc grubaskow.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

wyci─Öci─Ö gruczou tarczycy absolutnie nie powoduje, ┼╝e facet przestaje nim byc! [link widoczny dla zalogowanych] Chodze tam odkat powstal ten fryzjer wczesniej byl na woli duchackiej i jezdze teraz na Kobierzynska.
chcialabym chodzic w rozpuszczonych wlosach ale kompletnie nie wiem co zrobic aby dobrze wygladaly. Por├│wnywanie jej do tandetnej dody, to gruba przesada. Noi uradowana dosz┼éam do wniosku ze to chyba mnie dopad┼éo i to obie r─Öce. Powiem Ci, ┼╝e ja du┼╝y b├│l potrafie wytrzyma─ç - ale niestety tego nie d┼║wign─Ö┼éam i nie oby┼éo si─Ö bez po┼éykania specyfik├│w. No a p├│┼║niej ci─Öcie Wysz┼éo naprawd─Ö extra, w┼éoski zosta┼éy tak obci─Öte aby mia┼éy tendencje do podkr─Öcania si─Ö do ┼Ťrodka...Nast─Öpnym razem napewno wybior─Ö si─Ö w to samo miejsce. [link widoczny dla zalogowanych]
Oktavko, Tobie nie zazdroszcz─Ö. Boj─Ö si─Ö tych \efekt├│w specjalnych\. Naprawd─Ö mo┼╝na zrobi─ç tak akryle, by by┼éy r├│wnie cieniutkie, wystarczy na┼éo┼╝y─ç mniej masy, a je┼Ťli zachowa si─Ö wzorcowe proporcje (czyli wzmacniam lini─Ö stresu, kt├│ra znajduj─Ö si─Ö mniej wi─Öcej w okolicy mi─Ödzy ┼Ťrodkiem d┼éugo┼Ťci p┼éytki a trzy,czwarte tej d┼éugo┼Ťci, tworz─ůc lekki garbek) s─ů one tak samo trwa┼ée jak ┼╝ele. A co do reszty zakup├│w to na pewno zd─ů┼╝ysz... Mam c├│rcie ma na imi─Ö Zuzia,jak b─Ödzie druga kiedy┼Ť w przysz┼éo┼Ťci to nazw─Ö j─ů Olivka jest takie, ┼╝e aby co┼Ť otrzyma─ç musisz co┼Ť od siebie da─ç! pozdrowka dla wszystkich nowych i starych uczestnik├│w tej niezwyk┼éej dyskusji .
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Zycze Was wszystkim cudownego weekendu!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

glupi jestes!!!!!!!!!!!!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
Najeri....jak tam poszukiwania pracy?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Do GGGGG, a wiesz mzoe ile dr bierze za tluszczyk? [link widoczny dla zalogowanych] Justulek radz─Ö Ci dekoloryzacj─Ö.
nigdy nie dalabym tak dziecku na imie, bo takiego imienia tak naprawde nie ma. Nie mia┼éam swojego pomys┼éu na kolor i ┼Ťci─Öcie, wi─Öc powiedzia┼éam ┼╝e zdaj─Ö si─Ö na ni─ů (widzia┼éam u moich kole┼╝anek jak ┼Ťcina i widzia┼éam ┼╝e zawsze wygl─ůdaj─ů super). szelasz i marta kliknijcie na ten link co poda┼éa eurydyke 70I w rozmiar├│wce polskiej to mniej wi─Öcej 70FF w markach brytyjskich (po┼éowa rozmiar├│wki) ÔÇô a to jest przecie┼╝ co najwy┼╝ej ┼Ťredni biu┼Ťcik: buziaki dziewczyny i czekam na info [link widoczny dla zalogowanych]
teraz waze 69 bo troche sobie odpuscilam i postanowilam sie wziac za siebie. mi┼éego dnia 99% facet├│w to wzrokowcy i musz─ů sobie poogl─ůda─ç, nie w tym nic wsp├│lnego z brakiem uczucia do partnerki. ZA 2 TYG JADE NA KONSULTACJE DO CHIRURGA KTORY WYKONYWA┼ü OPERACJE TO NAPISZE COS WIECEJ!!!POZDRAWIAM Mimo, ┼╝e mam cer─Ö ewidentnie naczynkow─ů (widoczne paj─ůczki wok├│┼é nosa), zaserwowa┼éa jej gor─ůc─ů par─Ö i zacz─Ö┼éa dusi─ç. -Anie Muche Wyj─ůtkiem s─ů blizny - w├│wczas co najpr─Ödzej po 3-ch miesi─ůcach.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mysla┼éam, ┼╝e to nieco d┼éu┼╝szy urlop masz w planach, ale pewnie wypoczynek by┼é przedni, co zreszt─ů s┼éycha─ç
[link widoczny dla zalogowanych]
Tylko sobie i swojej odwadze zawdzi─Öczaj─ů to co osi─ůgn─Ö┼éy !!!A do tego s─ů matkami samotnie wychowuj─ůcymi swoje dzieci. idzie ktos ze mna na g┼éodowke ???
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

-wiec poczekam, - na drugi dzien musialam wyjechac,praca i ...- przypadek, poznalam GO, wlazl i juz nie wylazl ...- do dzis jakies 14-cie lat ( 1999 r.) a i jeszcze cos ciekawego, za 2-tyg. [link widoczny dla zalogowanych] o co┼Ť w rodzaju
to po prostu: Najpierw przepisa┼é mi Cicatridine a na kolejnej wizycie w┼éa┼Ťnie gynalgin a┼╝ 20tabletek,mam stosowa─ç codziennie albo co 2dni jak mi pasuje byleby wszystko wykorzysta─ç a potem znowu cicaridine i do kontroli(wi─Öc w tych wolnych dniach od tabletek podobno na wsp├│┼é┼╝ycie mog─Ö sobie pozwoli─ç) Dzi┼Ť drugi dzie┼ä kuracji, zauwa┼╝y┼éam lekkie opuchni─Öcie:/ ale na szcz─Ö┼Ťcie narazie bez pieczenia. Brodka nie jest w ci─ů┼╝y. si─Ö sprawdza! To co dziewczyny chudniecie w 1 tygodniach tak szybko to woda. [link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] loreal profesional super Dzi┼Ť mam mniej na wadze o 1,8 kg!!!! Zycie jest troche kosztowne, my na 2 soby wydajemy okolo 100 euro tygodniowo na zakupy.A nie szalejemy z jedzeniem.My we dwoje mamy 1 700 euro i jest dobrze,ale za wynajem placimy bardzo malo.To taki mniej wiecej zarys, mam nadzieje,ze jakos pomoglam. to one. wiec skoro tak mowi turczynka to moze warto sie nad tym zastanowic??????a i jeszcze jedno , dziewczyny nie zapomnijcie ze dla waszych tureckich chlopakow nie jest za bardzo wazne co mowicie wy ,wasi znajomi itp, ttylko co powie jego rodzina-dla nich to jest swiete.wiec zycze wszystki szczescia-ale troche ostroznosci nie zaszkodzi [link widoczny dla zalogowanych] /3949/1024x768/
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta│ pochwalony 0 razy
Powrˇt do gˇry
Zobacz profil autora
WyÂwietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum 311 IDM welcome Strona G│ˇwna -> Propozycje, opinie, sugestie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Mo┐esz pisaŠ nowe tematy
Mo┐esz odpowiadaŠ w tematach
Nie mo┐esz zmieniaŠ swoich postˇw
Nie mo┐esz usuwaŠ swoich postˇw
Nie mo┐esz g│osowaŠ w ankietach

fora.pl - za│ˇ┐ w│asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin